Bestelformulier abonnement met gratis Chartres Special  / Vruchtbare Aarde

Chartres Special weer verkrijgbaar

De populairste Vruchtbare Aarde-editie  aller tijden (Chartres en het raadsel van het labyrint) is na vijf jaar weer verkrijgbaar. Niet in een papieren jasje deze keer, maar in een aantrekkelijke, goed leesbare digitale vorm. Echter geen printkwaliteit. Klik op het beeld voor een indruk van de eerste pagina's.


Ja, ik abonneer me tot wederopzegging:

Ik ontvang de digitale Chartres-editie gratis als welkomstgeschenk bij een abonnement (€ 19,20 per jaar, 4 edities). Hieronder kruis ik nog een tweede labyrinteneditie aan als geschenk. Deze tweede editie ontvang ik per post.

Editie 4-2003. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Chartres SpecialAls tweede (papieren) welkomstgeschenk kies ik:

Editie 1-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

1-2008: Selma Sevenhuijsen stuit rond het meer van Bolsena op een oud sacraal landschap. Overblijfselen van een nog altijd voelbare, labyrintische cultuur.

Editie 2-2007. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

2-2007: De Duitse komiek Hapé Kerkeling over de ontberingen, invallen, angsten en inzichten tijdens zijn pelgrimage naar Santiago de Compostella.

Editie 4-2004. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

4-2004: Op zoek naar het vrouwelijke denken dat Ierland ooit kenmerkte. Verhalen onder de Olm van Bunlahy op de grens van droom en werkelijkheid.

Editie 2-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

2-2008: In Reims vraagt een Oostenrijkse labyrintenvorser zich bij de aanblik van een glimlachende engel verbijsterd af hoe een stenen beeld zo intens kan glimlachen.

Editie 3-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

3-2008: Jeannette Albers over de voetreis die ze op haar vijftigste ondernam. Een wandeltocht van duizenden kilometers zonder tent en met nauwelijks geld.

Editie 3-2009. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

3-2009: Jan van Delden is sinds zijn jeugd geboeid door de thuisreis van Odysseus, waarin hij een metafoor is gaan zien voor de menselijke zoektocht naar geluk.

Editie 3-2009. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

1-2004: Arienne Clignett over het kosmische labyrint van Gotland. En de Rotterdamse architect Ashok Bhalotra over de reis naar het mythologische Cythera.


Hieronder geef ik de gewenste eerste editie van mijn abonnement aan. De vermelde prijs is het bedrag tot het einde van het lopende jaar. 

(Uitleg: Bij Vruchtbare Aarde betaalt u voor de in 2011 te ontvangen edities ook pas in 2011).


Begin: editie 1-2010, eerste 4 nrs. à € 19,20

Begin: editie 3-2010, eerste 2 nrs. à € 9,60
E-mail:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Drukt u a.ub. pas na het invullen van al uw gegevens op onderstaande knop.  Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.
 
 

Footer