Bestelformulier Chartres Special  / Vruchtbare Aarde

Chartres Special weer verkrijgbaar

De populairste Vruchtbare Aarde-editie  aller tijden (Chartres en hetraadsel van het labyrint) is na vijf jaar weer verkrijgbaar. Niet in een papieren jasje deze keer, maar in een aantrekkelijk leesbare digitale vorm. Klik hieronder op het beeld voor een impressie van de eerste pagina's.


U kunt de volledige digitale editie los bestellen  (kosten: € 4,50) of gratis ontvangen als welkomstgeschenk bij een abonnement.

1. Losse bestelling Chartres Special digitaal:

E-mail adres:
Naam:
Telefoon:
 


2. Welkomstgeschenk bij een abonnement (behalve de Chartres Special mag u nog een tweede welkomsteditie uitkiezen):
Editie 4-2003. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Chartres Special


Als tweede welkomstgeschenk kies ik voor:

Editie 1-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

1-2008: Selma Sevenhuijsen stuit rond het meer van Bolsena op een oud sacraal landschap. Overblijfselen van een nog altijd voelbare, labyrintische cultuur.

Editie 2-2007. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

2-2007: De Duitse komiek Hapé Kerkeling over de ontberingen, invallen, angsten en inzichten tijdens zijn pelgrimage naar Santiago de Compostella.

Editie 4-2004. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

4-2004: Op zoek naar het vrouwelijke denken dat Ierland ooit kenmerkte. Verhalen onder de Olm van Bunlahy op de grens van droom en werkelijkheid

Editie 2-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

2-2008: In Reims vraagt een Oostenrijkse labyrintenvorser zich bij de aanblik van een glimlachende engel verbijsterd af hoe een stenen beeld zo intens kan glimlachen.

Editie 3-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

3-2008: Jeannette Albers over de voetreis die ze op haar vijftigste ondernam. Een wandeltocht van duizenden kilometers zonder tent en met nauwelijks geld.
E-mail adres:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:

Drukt u a.ub. pas na het invullen van al uw gegevens op onderstaande knop.  Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.
 
 Los nummer bestellen Abonnement met 2 welkomstnummers Geschenkabonnement
Footer