Bestelformulier Chartres en het raadsel van het labyrint  / Vruchtbare Aarde

Chartres-labyrinten Special weer verkrijgbaar

De populairste Vruchtbare Aarde-editie  aller tijden is weer verkrijgbaar. Niet in een papieren jasje deze keer, maar in een aantrekkelijke, goed leesbare digitale vorm op uw beeldscherm. Klik hieronder op het beeld voor een impressie van de eerste pagina's (Flash vereist).


U kunt de volledige digitale editie los bestellen  (kosten: € 4,50 voor niet-abonnees en € 2,50 voor abonnees) of gratis ontvangen als welkomstgeschenk bij een nieuw abonnement (Alle info: klik hier).

Losse bestelling Chartres Special digitaal:
Abonnee?
Nee
Ja
€ 4,50
€ 2,50
E-mail:
Naam:
Woonplaats:
Drukt u a.ub. pas na het invullen van bovenstaande gegevens op onderstaande knop. U ontvangt de digitale Chartres editie dan op uw mailadres, vergezeld van een betalingsoproep voor € 4,50 dan wel € 2,50. Indien u geen mail ontvangt binnen enkele minuten, checkt u dan a.u.b. of u uw mailadres correct heeft ingevuld.
 


Chartres Special als welkomstgeschenk bij een abonnement (€19,20, 4 nummers) tot wederopzegging (behalve de Chartres Special mag u nog een tweede welkomsteditie uitkiezen. Deze tweede editie ontvangt u per post):
Editie 4-2003. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Chartres Special als welkomstgeschenk


Als tweede (papieren) welkomstgeschenk kies ik voor:

Editie 1-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

1-2008: Selma Sevenhuijsen stuit rond het meer van Bolsena op een oud sacraal landschap. Overblijfselen van een nog altijd voelbare, labyrintische cultuur.

Editie 2-2007. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

2-2007: De Duitse komiek Hapé Kerkeling over de ontberingen, invallen, angsten en inzichten tijdens zijn pelgrimage naar Santiago de Compostella.

Editie 4-2004. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

4-2004: Op zoek naar het vrouwelijke denken dat Ierland ooit kenmerkte. Verhalen onder de Olm van Bunlahy op de grens van droom en werkelijkheid

Editie 2-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

2-2008: In Reims vraagt een Oostenrijkse labyrintenvorser zich bij de aanblik van een glimlachende engel verbijsterd af hoe een stenen beeld zo intens kan glimlachen.

Editie 3-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

3-2008: Jeannette Albers over de voetreis die ze op haar vijftigste ondernam. Een wandeltocht van duizenden kilometers zonder tent en met nauwelijks geld.

Editie 3-2009. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

3-2009: Jan van Delden is sinds zijn jeugd geboeid door de thuisreis van Odysseus waarin hij een metafoor is gaan zien voor de menselijke zoektocht naar geluk.

Editie 3-2009. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

1-2004: Arienne Clignett over haar herinneringen aan het labyrint van Gotland. De Rotterdamse architect Ashok Bhalotra over de pelgrimsreis naar Cythera.


Geef hieronder de gewenste eerste editie van uw abonnement aan. De vermelde prijs is het bedrag tot het einde van het lopende jaar. Bij Vruchtbare Aarde betaalt u voor de in 2011 te ontvangen edities ook pas in 2011.


Begin: editie 1-2010, eerste 4 nrs. à € 19,20

Begin: editie 3-2010, eerste 2 nrs. à € 9,60

Begin: editie 4-2010, Kerstnummer à € 4,80
E-mail:
Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Drukt u a.ub. pas na het invullen van al uw gegevens op onderstaande knop.  Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.
 
 

Footer