Aanbieding
abonnement
met 4 gouden
interviews

Kies hieronder de vier welkomstinterviews van uw gading

Ja, ik abonneer me tot wederopzegging (maar minimaal een jaar)

Vruchtbare Aarde verandert nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 14 jaar op rij hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar (= 4 edities | België €23 en Europa €35). En we geven u er ook nog vier van onze mooiste interviews bij!
Vruchtbare Aarde heeft 14 gouden welkomstartikelen voor u uitgezocht. U mag er vier uitkiezen. U ontvangt deze losse welkomstinterviews per mail als makkelijk leesbare, printbare PDF's. De tijdschriften ontvangt u per post. 


Mijn eerste officiële papieren editie bij mijn abonnement tot wederopzegging:


Winternummer 4-2017 (19 dec 2017)


Ik begin mijn abonnement met winternummer 4-2017. Ik betaal voor het staartje van jaargang 2017 €5. België €7,50 en Europa €10. Hieronder kies ik mijn vier geschenken uit.

(Voorjaar 2018 ontvang ik een betalingsoproep voor 2018; België €23 en Europa €35, buiten NL reeds verschenen edities digitaal)


Ik kies de volgende 4 gouden artikelen als welkomstgeschenk (digitale PDF):

Chartres en het
raadsel van het
labyrint,
openingsartikel VA
editie 4-2003. Klik
hier voor een eerste
impressie

Chartres en het labyrint: Een wandeling door de wereld van labyrint en doolhof, beginnend met een bezoek aan Chartres. Openingsartikel van VA's populairste editie aller tijden.

Marten Toonder
Interview,
openingsartikel VA
editie 5-2001. Klik
hier voor een eerste
impressie

Marten Toonder over de binnenkant van de natuur, Ierland, de last van ouderdom en zijn visie op het leven. VA's 1e Marten Toonder interview.

Interview H.C.
Moolenburgh,
openingsinterview VA
editie 1-2007. Klik
hier voor een eerste
impressie

H.C. Moolenburgh over de geneeskunde die hij 50 jaar lang beoefende, waarin zelfs humor, sprookjes en zenverhalen hun plek hebben.

Liefde voor thee in VA editie
2-2008. Klik hier
voor een eerste
impressie

David Lee Hoffman reist te voet naar afgelegen bergstreken in China – altijd op zoek naar de beste thee. Maar bestaat die topkwaliteit nog wel? Ja dus! Op pad met een avonturier.

Interview
Marinus Knoope: De
mysterieuze herkomst
van een authentieke
wens, uit VA editie
3-2013. Klik hier
voor een eerste
impressie

De bloesems aan een pruimenboom ontwikkelen zich vanzelf tot pruimen, aldus Marinus Knoope.  “En zo is ook het realiseren van een wens helemaal niet zo moeilijk."

Hape Kerkeling
over zijn voettocht
naar Santiago de
Compostela,
openingsartikel VA
editie 2-2007. Klik
hier voor een eerste
impressie

Hape Kerkeling (tv-presentator en komiek):“Hoe langer ik op de Jacobsweg loop, hoe prettiger ik me voel. Misschien nader ik niet alleen Santiago, maar ook mezelf.”

Interview Marja
de Lange,
openingsartikel VA
editie 3-2012. Klik
hier voor een eerste
impressie

Marja de Lange over het verlangen vleugels te hebben – om uit te stijgen boven dagelijkse beslommeringen en zorgen. “Schilderen is een beetje vliegen.”

De tuin als
spiegel, een
interview met
hovenier Kees
Schouten,
openingsartikel VA
editie 4-2008. Klik
hier voor een eerste
impressie

De tuin als spiegel. Aan een tuin heeft hovenier Kees Schouten genoeg om zich een beeld van de bewoners te vormen. “Net getrouwde stellen willen altijd eenjarigen.” 

Interview Joost
Conijn, VA editie
3-2012. Klik hier
voor een eerste
impressie

Joost Conijn reisde in een houten auto naar het Oosten. Daarna bouwde hij een vliegtuig waarmee hij naar Afrika vloog. Een gesprek over zijn praktische levensinzichten onderweg.

Inwijdingswegen
in pastel, een
interview met Juke
Hudig,
openingsartikel VA
editie 2-2012. Klik
hier voor een eerste
impressie

Inwijdingswegen in pastel - Juke Hudig over Dante’s grote, spirituele reis en het sprookje als inwijdingsweg “Dante is de hele weg die hij beschrijft zelf gelopen.”

Leylijnen
artikel, VA editie
2-2011. Klik hier
voor een eerste

Bijna elk dorp heeft een plek die voor onze verre voorouders als ‘heilig’ of ‘magisch’ aanvoelde, verbonden door onzichtbare banen, in Australië songlines,in Engeland leylinesgenoemd. Een spirituele routekaart van de aarde.

Interview Jan
Rotmans,
openingsartikel VA
editie 4-2013. Klik
hier voor een eerste
impressie

Jan Rotmans over de crisis als een ongelooflijke boeiende kantelperiode naar een samenleving waarin de mens in alles centraal zal komen te staan.

Interview Edgar
Reitz, VA editie
4-2006. Klik hier
voor een eerste
impressie

De vervulling van een lang gekoesterde droom: een interview met de Duitse meesterfilmer Edgar Reitz. “Wat in de sfeer van betovering lukt, bereik je achterom.”

Hein Thijssen
interview 1-2008.
Klik hier voor een
eerste

Knipoog van een bejaarde. "Met mijn veertig tot vijftig sigaretten per dag verbleef ik in de respectabele goot." Oud-pastor Hein Thijssen vertelt over de grote omslag in zijn leven. Lievelings - interview van de redactie.

Interview
Albert Casals, VA
editie 1-2013. Klik
hier voor een
eerste

Een avonturier in hart en nieren die zich nergens door laat tegenhouden, en al helemaal niet door zijn rolstoel. Albert Casals: "Een mens moet in de allereerste plaats trouw blijven aan zichzelf"

Weerzien met
Ierland,
openingsartikel VA
editie 4-2004. Klik
hier voor een
kennismaking

Weerzien met Ierland: Schuif aan onder de oude Olm van Bunlahy. Een week Connemara, het oerbos Derryclare Wood, ronde torens en mijmeringen bij het turfvuur.
Mijn gegevens:

E-mail:

Voll. naam:


ManVrouw

Adres:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

We zouden het fijn vinden van u te horen hoe u met ons blad in aanraking bent gekomen:

Eventuele opmerking:
Druk pas na het invullen van uw gegevens op onderstaande verzendknop.  Heb a.u.b. even geduld!!! Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.

 
Footer