Aanbieding
abonnement
met 4 gouden
interviews

Kies hieronder de vier welkomstinterviews van uw gading

Ja, ik abonneer me tot wederopzegging (maar minimaal een jaar)

Vruchtbare Aarde verandert nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 14 jaar op rij hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar (= 4 edities | België €23 en Europa €35). En we geven u er ook nog vier van onze mooiste interviews bij!
Vruchtbare Aarde heeft 14 gouden welkomstartikelen voor u uitgezocht. U mag er vier uitkiezen. U ontvangt deze losse welkomstinterviews per mail als makkelijk leesbare, printbare PDF's. De tijdschriften ontvangt u per post. 


Mijn eerste officiële papieren editie bij mijn abonnement tot wederopzegging:


Winternummer 4-2017 (19 dec 2017)


Ik begin mijn abonnement met winternummer 4-2017. Ik betaal voor het staartje van jaargang 2017 €5. België €7,50 en Europa €10. Hieronder kies ik mijn vier geschenken uit.

(Voorjaar 2018 ontvang ik een betalingsoproep voor 2018; België €23 en Europa €35, buiten NL reeds verschenen edities digitaal)


Ik kies de volgende 4 gouden artikelen als welkomstgeschenk (digitale PDF):

Chartres en het

raadsel van het

labyrint,

openingsartikel VA

editie 4-2003. Klik

hier voor een eerste

impressie

Chartres en het labyrint: Een wandeling door de wereld van labyrint en doolhof, beginnend met een bezoek aan Chartres. Openingsartikel van VA's populairste editie aller tijden.

Marten Toonder

Interview,

openingsartikel VA

editie 5-2001. Klik

hier voor een eerste

impressie

Marten Toonder over de binnenkant van de natuur, Ierland, de last van ouderdom en zijn visie op het leven. VA's 1e Marten Toonder interview.

Interview H.C.

Moolenburgh,

openingsinterview VA

editie 1-2007. Klik

hier voor een eerste

impressie

H.C. Moolenburgh over de geneeskunde die hij 50 jaar lang beoefende, waarin zelfs humor, sprookjes en zenverhalen hun plek hebben.

Liefde voor thee in VA editie

2-2008. Klik hier

voor een eerste

impressie

David Lee Hoffman reist te voet naar afgelegen bergstreken in China – altijd op zoek naar de beste thee. Maar bestaat die topkwaliteit nog wel? Ja dus! Op pad met een avonturier.

Interview

Marinus Knoope: De

mysterieuze herkomst

van een authentieke

wens, uit VA editie

3-2013. Klik hier

voor een eerste

impressie

De bloesems aan een pruimenboom ontwikkelen zich vanzelf tot pruimen, aldus Marinus Knoope.  “En zo is ook het realiseren van een wens helemaal niet zo moeilijk."

Hape Kerkeling

over zijn voettocht

naar Santiago de

Compostela,

openingsartikel VA

editie 2-2007. Klik

hier voor een eerste

impressie

Hape Kerkeling (tv-presentator en komiek):“Hoe langer ik op de Jacobsweg loop, hoe prettiger ik me voel. Misschien nader ik niet alleen Santiago, maar ook mezelf.”

Interview Marja

de Lange,

openingsartikel VA

editie 3-2012. Klik

hier voor een eerste

impressie

Marja de Lange over het verlangen vleugels te hebben – om uit te stijgen boven dagelijkse beslommeringen en zorgen. “Schilderen is een beetje vliegen.”

De tuin als

spiegel, een

interview met

hovenier Kees

Schouten,

openingsartikel VA

editie 4-2008. Klik

hier voor een eerste

impressie

De tuin als spiegel. Aan een tuin heeft hovenier Kees Schouten genoeg om zich een beeld van de bewoners te vormen. “Net getrouwde stellen willen altijd eenjarigen.” 

Interview Joost

Conijn, VA editie

3-2012. Klik hier

voor een eerste

impressie

Joost Conijn reisde in een houten auto naar het Oosten. Daarna bouwde hij een vliegtuig waarmee hij naar Afrika vloog. Een gesprek over zijn praktische levensinzichten onderweg.

Inwijdingswegen

in pastel, een

interview met Juke

Hudig,

openingsartikel VA

editie 2-2012. Klik

hier voor een eerste

impressie

Inwijdingswegen in pastel - Juke Hudig over Dante’s grote, spirituele reis en het sprookje als inwijdingsweg “Dante is de hele weg die hij beschrijft zelf gelopen.”

Leylijnen

artikel, VA editie

2-2011. Klik hier

voor een eerste

Bijna elk dorp heeft een plek die voor onze verre voorouders als ‘heilig’ of ‘magisch’ aanvoelde, verbonden door onzichtbare banen, in Australië songlines,in Engeland leylinesgenoemd. Een spirituele routekaart van de aarde.

Interview Jan

Rotmans,

openingsartikel VA

editie 4-2013. Klik

hier voor een eerste

impressie

Jan Rotmans over de crisis als een ongelooflijke boeiende kantelperiode naar een samenleving waarin de mens in alles centraal zal komen te staan.

Interview Edgar

Reitz, VA editie

4-2006. Klik hier

voor een eerste

impressie

De vervulling van een lang gekoesterde droom: een interview met de Duitse meesterfilmer Edgar Reitz. “Wat in de sfeer van betovering lukt, bereik je achterom.”

Hein Thijssen

interview 1-2008.

Klik hier voor een

eerste

Knipoog van een bejaarde. "Met mijn veertig tot vijftig sigaretten per dag verbleef ik in de respectabele goot." Oud-pastor Hein Thijssen vertelt over de grote omslag in zijn leven. Lievelings - interview van de redactie.

Interview

Albert Casals, VA

editie 1-2013. Klik

hier voor een

eerste

Een avonturier in hart en nieren die zich nergens door laat tegenhouden, en al helemaal niet door zijn rolstoel. Albert Casals: "Een mens moet in de allereerste plaats trouw blijven aan zichzelf"

Weerzien met

Ierland,

openingsartikel VA

editie 4-2004. Klik

hier voor een

kennismaking

Weerzien met Ierland: Schuif aan onder de oude Olm van Bunlahy. Een week Connemara, het oerbos Derryclare Wood, ronde torens en mijmeringen bij het turfvuur.
Mijn gegevens:

E-mail:

Voll. naam:


ManVrouw

Adres:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

We zouden het fijn vinden van u te horen hoe u met ons blad in aanraking bent gekomen:

Eventuele opmerking:
Druk pas na het invullen van uw gegevens op onderstaande verzendknop.  Heb a.u.b. even geduld!!! Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.

 
Footer