Bestelformulier abonnement Vruchtbare Aarde met gratis Chartres Special

Ja, ik abonneer me tot wederopzegging (maar minimaal een jaar)

En ik ontvang de digitale Chartres-editie gratis als welkomstgeschenk bij een abonnement tot wederopzegging plus een tweede welkomsteditie naar keuze.


Editie 4-2017. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Ik begin mijn abonnement met winternummer 4-2017 (verschenen: 20 dec 2017) en betaal €24 voor mijn eerste jaargang, tot en met 2018

Mijn twee welkomstgeschenken:

Chartres Special 4-2003. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Chartres en het raadsel van het labyrint. Een wandeling door de wereld van het labyrint, beginnend met een bezoek aan Chartres. (digitale heruitgave, toegezonden per mail).

Editie 1-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Etruskisch labyrint. Selma Sevenhuijsen op holle Toscaanse wegen op zoek naar een oude godinnencultuur | Henk Coppens en Bas van Woelderen over de wonderlijke symboolkracht van het labyrint.

Editie 2-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Dwalen in Lapland: Linda Wormhoudt over een labyrint in de Laplandse natuur | De Oostenrijkse labyrintenvorser Gernot Candolini over de schoonheid van een glimlach | Liefde voor thee

 Mijn adresgegevens:


E-mail:

Naam:


ManVrouw

Adres:

Postcode:

Plaats:

Land:

Alleen Nederland

Telefoon:

Eventuele opmerking:


Drukt u a.u.b. pas na het invullen van al uw gegevens op onderstaande knop. Heb a.u.b. even geduld!!! Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.

 
Footer