Laatste nieuws lezing H.C. Moolenburgh op Landgoed De Reehorst

De lezing op 20 maart van dr. Moolenburgh zal plaatsvinden in de mooie en ruime IONAZAAL in het hoofdgebouw van het Landgoed De Reehorst. En dus niet, zoals eerder aangegeven, in de vijftig meter verder gelegen Tuinzaal.

Datum en tijd: Zaterdagmiddag 20 maart 2010, aanvang 14.00 uur, zaal open: 13.15 uur. Na de pauze is er gelegenheid voor uw vragen.

Adres: Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen.

Aankomst per trein:

Kies de uitgang aan de voorzijde van het station (= de Driebergse kant van het station, de zijde waar ook de taxi's staan). Aan de overzijde van het stationsplein ziet u in de stenen muur een ingang tot Landgoed De Reehorst. Volg vanaf daar de bewegwijzering naar de Ionazaal in het hoofdgebouw (= het grote gebouw dat u links van u al ziet liggen). Of kies vanaf het Stationsplein voor de hoofdingang aan de Hoofdstraat (schuin links voor u).

Aankomst per auto:

Adres: Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen (zie kaartje). Navigeren: 3972 LA

Op de snelweg Utrecht - Arnhem (A12) neemt u afslag 20 (= Driebergen, Zeist). Onderaan de afrit, stuit u op de Hoofdstraat (= N225) van Driebergen naar Zeist. Kies hier voor de richting Zeist.

U bent dan al bijna op de plek van bestemming. Na een paar honderd meter, pal na het weiland aan uw linkerhand, kiest u de 2e inrit (links). Dat is ongeveer 100 meter voor de spoorwegovergang. Voor auto's is dit de ingang van Landgoed De Reehorst (= Antropia). Volg nu, langzaam rijdend, de borden naar de parkeerweide. Volg ten slotte te voet de bewegwijzering naar het hoofdgebouw (Ionazaal).


Routebeschrijving

Los nummer bestellen Abonnement met 2 welkomstnummers Geschenkabonnement
Footer